a Studiolab production.

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Some links

Food Pairing – nice visualizations on complementary (surprising) ingredients

Food Timeline

Cooking for Engineers – Nice blog on cooking..

The Splendid Table – NPR radioshow on food

CHOW and its attendant forums on chowhound

eGullet is just forums, hundreds of them, about food

lovely topic, computers in the kitchen: Honeywell’s Kitchen Computer (why not?) and the very silly iPod fridge and of course the 3com Audrey. For some reason, computers in the kitchen have a history of doomed projects. Why?

Be Sociable, Share!

1 comment

Food pairing looks really interesting as a source of inspiration. Pity that a lot of the linked videos are only in Dutch (or in Flemish).

Cooking for engineers is really fantastic! And I am not even an engineer…