Categories

a Studiolab production.

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Interview to Ferran Adrià, on food, science and research

One of the most famous cooks in the world gets interviewed. He sounds so reasonable! It is also very interesting that the interview is in the prestigious New Scientist magazine. There is also a summary of what you get at his restaurant, elBulli.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft