a Studiolab production.

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Event of memorial serviceday

This presentation file is about event of memorial serviceday in korea.

There is a strict ( I think it is strict) rule in arranging food on table in memorial serviceday.

Actually, many grown up girls who is going to marry soon, still do not know the rule. (Even they marry!)

The thing is, it is really complicated. And it is slightly different depending on people’s home tradition and location.

Koreans think the red color drives out the ghost, so we never use the red color food at memorial table.

Even KIMCHI is the most representative food in Korea.

Also we do not use peach because of the belief that it is god’s food.

Be Sociable, Share!

1 comment

I am sorry, I do not understand the remark about kimchi. Why is it important that it is the most popular food in Korea? Can it be on the memorial table, or can’t it?

— Walter