a Studiolab production.

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The agar agar challenge

cocoa-raisin pyramid

Today students presented their initial ideas -some quite advanced- for innovative kitchen tools, and they were introduced to the agar agar challenge. Click on the image to download the PDF and take the challenge yourself. Unfortunately the PDF does not include any agar powder itself, but you can buy it online.

an ingredient nobody in the class was familiar from, introduced as the constituent of a light cocoa and raisin sweet. I wonder what we are going to see next time!

Agar is most commonly associated with sweets, but this is by no means necessary. I have a plan bouncing in my head to use it to turn hummus into finger food…

Be Sociable, Share!