Categories

a Studiolab production.

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Food Design and Society 2011 is on the launchpad…

The course starts next week, but I can already tease your appetite with these delicious mici from Romania

 

 

(people who describe them as small skinless sausages don’t quite get the poetic value of a hot mic with bread, mustard and a cold beer) and one interesting new link for thinking about food.

It is Seasoned Advice, an online community where cooks and chefs discuss techniques. It is also interesting as a good model of a community website with understandable voting and reputation management.

See you next week!

–Walter and Annemiek

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft